Generelt

Webcam teknologi – ud over blot underholdning

Online-underholdning web værktøjer lignende webcams, musik og film overførsler og voice changer software har faktisk fået et fantastisk løft med udviklingen af næsten ubegrænset global båndbredde og højtydende computere; enorme mængder af videoer og lydbånd er hurtigt overført til personlige computere, mens software, der kræver betydelig diskplads til at fungere som stemme vekselerere kunne køre problemfrit som aldrig før.

I anvendelsesområdet for denne artikel, vil jeg gerne fokusere på en vej, eller rettere fornyet, aspekt af web-baseret underholdning, webcams. Gamle dage af forsinket webcam billeder i lav opløsning via overbelastede telefon ledninger er længe blevet erstattet med billeder i høj kvalitet personlig med on-screen animationer af tekster og ikoner overført gennem ubåd optiske fiberkabler.

Ud over underholdning fornemmelser af teenagere udveksle gode eksplicit, samt dårlig eksplicit, billeder på nettet mens du nyder en god snak eller to, nogle gange endda yderligere beføjelse med underholdning chat værktøjer såsom stemme vekselerere af medier Morpher, webcam teknologi har vist sig mere end bare en anden onlineunderholdning værktøj. Den lille kamera har udviklet sig til en husstand ven, der gør købmandsskab. Jeg vil fortælle dig hvordan.

69-årige diabetisk norsk Karin Jordal blev gemt når billeder af hendes bryder sammen i stuen i hendes Californien lejlighed blev videregivet til sin søn, rev Jordal, der arbejdede i Filippinerne via deres tilsluttede webcams. Tore advaret sin bror, Ole Jordal, i Norge, der vidste bare der i stater at kontakte for at hjælpe deres mor. Inden for 10 minutter ankom en akut ambulance på Karins apartment. Hun havde siden genvundet støt.

Uden den lille webcam ofte betragtes som ren underholdning formål, hvordan kunne sådanne wonder har sket til Karin og hendes sønner? “Nu jeg ser internettet som en måde at redde liv. Det er også et fantastisk værktøj for folk, der bor alene i nogle fjerntliggende område, og måske brug for hjælp,”sagde Ole.

Udover sådan Human kvotienten af webcam og dens internet associerede som voice omskiftere eller musik editor software lette webcam produkter også forretningsmæssige aktiviteter i forbindelse med for eksempel Jordals. Webcams tillade familie til konstant at være i kontakt med hinanden, hvilket gør dem føler sig tryg mens de forfølger deres interesser fra deres hjem. Denne psykologiske assurance hjælper man forbedre sin faglige præstationer, ifølge en Amerika-baseret online analysefirmaet i 2005.

Et andet indsigtsfulde erfaring til at illustrere, hvordan webcams kan komme handy i erhvervsmæssig sammenhæng: John Jackson, luftfartsforetagendet indiske call center fortalt sin historie om hvordan en knust amerikansk dame kaldet i en nat og spurgte om hun kunne tale med ham ansigt til ansigt. John forklarede empathetically han ikke kunne forlade sit arbejde, og forsikrede kvinden, han kunne live chat med hende for tiden. Som indiske callcentre normalt ikke ønsker at være kendt for kunder som indianere (på grund af problemerne med forbehold), John havde til at maskere sin webcam billede og tilpasset sin stemme i overensstemmelse hermed for at lyde mere amerikansk.

John formået at trøste damen så godt den nat, som hun sendte et vidnesbyrd til ham. Det udløste en idé i den 28-årige mand; han tænkte på at indføre en servicelinje, der henvender sig specielt til dem, der har brug ikke business opdateringer, men blot nogle en tale komfortabelt med. Han nu fører tilsyn med en nogensinde blomstrende forretning.

Lad os springe tilbage. Det er kendt, at stemme vekselerere af medier Morpher effektivt kunne hjælpe John ændre sin stemme og berolige den amerikanske Dame. Men det er ikke alt for almindeligt kendt, at webcam morpher software for nylig tilgængelig kunne maskere Johns billede med en andens af hans præference. Selvom stadig i Beta fase, AV WebCam Morpher af Audio4Fun er i stand til at mange funky tricks, der opfylder dine online underholdning bør. Og mest af alt, webcam softwaren er gratis download lige nu.

Så skrot alle rable løs om, hvordan online underholdning værktøjer er kun modeluner, der ønsker en dag være væk! En, der ser ud over underholdning faktoren at erkende, hvordan at omfavne underholdningsteknologi for at bedre hans liv er faktisk den, der går ud over sin tid.

Om forfatteren:

Josh Nowell er en medier Morpher forfatter opsat på teknologiudvikling og hvordan det beriger vores erfaringer i livet.

Han kan kontaktes på media@audio4fun.com (opmærksomhed til Josh Nowell).

9 thoughts on “Webcam teknologi – ud over blot underholdning”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.