Generelt

Lad ikke dit tag reparationer gå Sky High!

Før du går på bekostning af ringe i en tagdækning entreprenør, se hvis du kan analysere og reparere dit tag problem selv. Den bedste mulige tid at reparere dit tag problem – er så snart du indse, at du har en, og hvis vejret er rolig nok til at klatre op på taget. I virkeligheden, kunne dette være yderligere kvalificeret ved at sige, at den bedste og mest økonomiske måde at problemfri tag, til at inspicere taget regelmæssigt, således at du ser den problemet udvikle.

En lækage fra en forrykke flise er en lille og billig sag, men hvis du ikke kontrollere dit tag regelmæssigt, det vil gå ubemærket hen. Af den tid, du lægger mærke til det, kan det skyldes vand der drypper ind i dit ekstra værelse! Det betyder, at hele dette område af tagkonstruktionen er gennemblødt, loftet skal udskiftes og forhåbentlig gulvbelægning vil genvinde.

Altid tjekke dit tag efter en vind storm, som de fleste tagdækning ikke er designet til at modstå hård vind. Granske fliser til sprækker, spalter og afrevet hjørner; også kontrollere for løft. Løft er en almindelig årsag til tag lækager, og let kan afhjælpes. Være opmærksom på flere fliser løft, da dette kunne være et tegn på at tagmateriale er for gammel og er vridning fra alle vejrlig.

Klatre i din kvist/loft og sikre, at enhver isolering, som du har i dit tag ikke er lige op mod taget sig selv. Der må være et hul til luft at cirkulere; også hvadkosteretnyttag.dk når en tag varmes op, og isolering direkte bag det, er denne varme kastet tilbage i tagdækning og overdreven varme som denne kan beskadige og warp taget.

En anden svaghed i alle tagene er inddækning. Inddækning er designet til at give en vandtæt krydset mellem tagmaterialer og struktur, specielt hvis Tag projekter ud eller ændrer design (som med udvidelse tagene). Hvis du installerer et nyt tag, er det værd at få inddækningen ‘inspiceret’, da det er en fælles fejl område.

Den simple kendsgerning, at tagrender, fører ind ned rørene fra taget, blokeres med blade ofte og kviste kan forårsage et problem. Tagene skal have passende køre off, især i de områder, som kan have sne. Vand fanget i rendestenen vil betyde, at det vil sikkerhedskopiere taget for et par inches og har tid til at sive ind i kanterne af tagsten. Ikke alle hjem har tilstrækkelig perimeter beskyttelse på deres tag, selv om dette er en god funktion til at bede om på et nyt tag.

Ganske ofte hjem pådrage tag lækager alle på samme tid (ofte efter stærke storme vindstød og styrtregn osv). Dette kan betyde, at alle entreprenører har travlt og du har ‘stop op lækagen’ indtil du kan få hjælp.

Hvis du får en lækage, og du har placeret spande under dryppende vand, være opmærksom på, at lækagen kan være i et helt andet sted end det ser ud. At lokalisere kilden er vanskeligt, så vand kan løbe langs vandret tømmer og synes at være siver ud fra et sted, der er lyd. At komme op i loftet og faktisk på udkig efter en våd plet på tag pyntede vil være en præcis måde at fortælle.

Hvis du kan finde stedet kan en nødsituation patch gøres anvende tagsten filt og bruge plast cement til hold den, indtil du kan ringe i en entreprenør. Du kan også forsøge at reparere det selv, hvis det er bare en rullesten, der er beskadiget. Du kan nøje præmie op taget shingle ved at fjerne de tre eller fire bolte, der holder det på plads. Næste, anvende en generøs belægning af tjære under den pågældende tåre, og også pels undersiden af rullesten med en med en frakke af tjære før at sætte den tilbage på plads. Tilføje en plet af tar til hver søm hovedet. De fleste tagdækning virksomheder fraråde ‘flydende’ asfalt reparation produkter.

Tagene kan også være midlertidigt repareret ved hjælp af tag membran og fugemasser. Pleje skal tages til at rense taget overfladen først for at sikre, at fugemassen vil holde sig og holde lækagen beskyttet mod regn osv. Faktisk, så længe taget er ren og tør, spekulerer i 20. Århundrede – gaffatape – kan også blive hængende op på taget!

10 thoughts on “Lad ikke dit tag reparationer gå Sky High!”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.