Generelt

ISO 9001 registrering – 8 trin til succes

Du har lavet planer, bygget af kvalitetssystemet og udført revisionen. Så hvordan kan du registrere din virksomhed som ISO 9001 importsætninger, så? Og hvordan kan du være sikker på, at du får mest værdi for din investering? Her er hvordan processen fungerer.
Attesterer dit firma til ISO 9001
Efter virksomhedens ISO 9001-revisionen, vil du ønsker at registrere din virksomhed for at vise, at du har opfyldt kravene. Og for at gøre dette effektivt, skal du følge otte væsentlige skridt.
1. at finde en registrator
Du skal begynde at søge efter en ISO justitssekretær under de 2-3 måneder din virksomhed bygger stadig sit kvalitetssystem. Du kan søge justitssekretæren akkreditering bord (RAB) ved for at vælge registrator rigtige for dig.
2. valg af registrator
Vælg en registrator, der har erfaring inden for kategorien omfanget af din specifikke branche, som du kan også finde på webstedet RAB. Holde i sindet akkreditering, planlægning spørgsmål, gebyrer og komfortniveau, når du vælger registrator ret for dig.
3. oprettelse af et program
Et selskab og en justitssekretær vil blive enige om programmet, kontrakt. Dette definerer de rettigheder og forpligtelser for begge parter, og omfatter ansvar spørgsmål, fortrolighed og adgang rettigheder.
4. gennemføre en dokumentkorrektur
Justitssekretæren vil kræve en kopi af din kvalitetsmanual og procedurer til at kontrollere, at alle kravene i standarden er rettet. Tillad 2-4 uger forud for registratoren at fuldt gennemgå alle de nødvendige dokumenter.
5. fastsættelse af Preassessment
Selvom valgfri, identificerer denne 2-4 ugers indledende gennemgang af systemet eventuelle væsentlige udeladelser eller svagheder. Det sparer tid og tillader justitssekretæren til at vurdere eventuelle problemer og løse logistik før den faktiske vurdering revision.
6. udstedelse af en vurdering
Under revision eller fysiske onsite inspektion af procedurer i aktion, vil revisorerne udstede resultater, hvis de vurderer noget, der ikke opfylder kravene, eller afvigelser. Længden af dette trin vil afhænge af omfanget af revisionen og størrelse din organisation.
7. at gennemføre ISO registrering
Efter alle resultaterne er sat ind i revisionsberetningen og afvigelser er rettet, har din virksomhed mulighed for at registrere som ISO 9001 overensstemmelse. Du vil modtage et certifikat og kan også være opført i et register, som virksomheden kan bruge til at offentliggøre sin registrering og bruge i reklamer.
8. kontrol med overvågninger
For at sikre, at systemet er vedligeholdt og at forandringer ikke resulterer i fejl og mangler i systemet, udføre registratorer regelmæssige overvågninger af systemet. Over den treårige periode på dit certifikat udfører revisorer en fuld og to delvis kontrol af dit system.
Overvejelser i planlægning
Akten anmelde og Preassessment kræver typisk 2-4 uger. Men antallet af registratorer og antallet af dage for hver fase af registrering revision afhænger af størrelsen og kompleksiteten af din organisation. Så satte måldatoer i overensstemmelse hermed for at give både dig og registrator tid til fuldt forberede.
Kvalitet procedurer investering
Altid holde i tankerne, registrering bør give dig værdifuld feedback til at forbedre dit system. Så sørg for at søge passende registratoren, og drage fuld fordel af hele revisionsprocessen. Jo, det er din virksomhed, det er din registrering, og så sørg for at du får en stærk afkast af din investering.

21 thoughts on “ISO 9001 registrering – 8 trin til succes”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.