Generelt

En købers Guide til sygesikring

Køb rejsesygesikring kan være en kompleks opgave. Der er så mange forskellige planer – hver med forskellige fordele og begrænsninger.

Det er vigtigt at handle klogt for rejse forsikring. Mange mennesker køber dækning, der synes billig kun at finde ud af, at de ikke tilstrækkeligt dækkes når en medicinsk nødsituation opstår. Nedenfor er et par vigtige spørgsmål du bør spørge dit forsikringsselskab før du køber turen forsikring:

Hvad er ikke dækket af politikken? Forsikringsselskaberne kalder disse “undtagelser”, og enhver politik har dem.

Er der specifikke udelukkelser vedrørende sport eller andre aktiviteter?

Har planen en selvrisiko, at du skal betale, hver gang du Indgiv en klage?

Har planen bestridt fordele, hvis din medicinsk nødsituation opstår på grund af en “forud eksisterende tilstand eller sundhedsproblem”?

At kende svarene på disse spørgsmål kan hjælpe dig med at undgå ubehagelige overraskelser, når du laver en påstand. Kontroller, at du forstår præcis, hvad din tur forsikring plan dækker. I tvivlstilfælde, ring dit forsikringsselskab. Et velrenommeret forsikringsselskab kan give dig lige svar på dine spørgsmål. De fleste tilbud vejafgiften frie numre, så du kan kalde dem direkte fra uanset hvor du er.

Hvis du finder at en plan har alt for mange begrænsninger og komplikationer, eller at dine spørgsmål ikke er bliver besvaret tilfredsstillende, tøv ikke med at kigge et andet sted.

En omfattende rejse sygeforsikring plan dækker normalt følgende akutte medicinske udgifter:

Hospital accommodations

Medicinske regninger som dem for en læge, kirurg og anæstesi

Ambulancer

Diagnostiske tjenester såsom laboratorieundersøgelser og røntgenstråler

Private sygeplejersker

Medicinske hjælpemidler såsom slynger eller benskinner og midlertidig leje af kørestole og rollatorer

Receptpligtig medicin

Omkostningerne for at vende tilbage en afdød hjem

Husk, at når det kommer til forsikring, du får hvad du betaler for. Når shopping for rejse ansvarsforsikring, er det vigtigt at huske på at ikke alle forsikringer er ens. Være opmærksom på mindre prisforskelle mellem forsikringsselskaber (den billigste kan ikke være den bedste selskab at beskæftige sig med, når du har et krav).

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *