Penge og Finans

De bedste webstedsdesign i 2019

Webstedsdesign, der er visuelt tiltalende og inkorporerer animation og video for at give den bedste brugeroplevelse, inkluderer nogle af de mest kreative webdesign. Yderligere detaljer omfatter kunstnerisk placering af billeder og andre effekter. Disse websteder skubber grænserne for tilgængelighed og lydhørhed. Nomadic Tribe og Tiffany’s har vist, at et kreativt webstedsdesign kan få dig til at skille dig ud blandt mængden. Hvordan vælger du det rigtige webstedsdesign til din virksomhed? Her er nogle ideer.

Nomadic Tribe er et glimrende eksempel på animeret interaktion og design. Det har fire kapitler og et fantastisk soundtrack. Hjemmesider du selv kan lave er fuld af 3D-grafik, visuelle koder og poetisk poesi. Dette websted er det bedste inden for tegneseriedesign! Nomadic Tribe-webstedet er blevet kåret til det bedste webstedsdesign i 2019. Denne video viser dig, hvad der gør dette websted unikt. Denne video vil inspirere dig til at lave dit eget animerede websted.Moooi-webstedet kombinerer animation og video for at få et kunstnerisk strejf af kreativitet frem. For at fremhæve de unikke træk ved uddøde dyr kan billeder placeres på mange forskellige måder. Designet er responsivt og skubber tilgængeligheden til det yderste. Dette websted er mere end et smukt. Det kan fange folks opmærksomhed, selv før de besøger det.

Det hollandske mærke har opnået en fremtrædende plads i indretningsbranchen i sine første 20 år. Webstedsdesignet af Moooi afspejler perfekt dets unikke stil og personlighed. Hjemmesiden viser en nøje udvalgt blanding af produkter, der skaber en uforglemmelig online oplevelse. Moooi Collection er eklektisk, oprørsk og omhyggeligt kurateret. Hver vare i Moooi-kataloget har en særskilt personlighed.

Tiffany Tollivers arbejde kan være et godt sted for dig at starte, hvis du leder efter en designer, der forstår vigtigheden og fordelene ved sømløse weboplevelser. Tiffany Tolliver er grundlægger og administrerende direktør et boutiquebureau i Los Angeles. Hun opretter indkomstgenererende websteder for at skalere iværksættere. Hendes erfaring har inkluderet alt fra logodesign for $ 250 til $ 500 rebranding-projekter. Tiffanys succes skyldes hendes ønske om at give en ensartet oplevelse på sin hjemmeside og hendes vægt på konsistens.

Tiffanys hjemmeside har en fortæller, hvilket forbedrer shoppingoplevelsen. Produktsiderne er dedikeret til at fortælle historier om bestemte varer. De omfatter billeder og citater, der formidler betydningen af hvert produkt. Brandets stemme og elegante design er den ideelle kombination til at tilskynde til gentagen salg og inspirere kunderne til at købe et stykke. Kunder, der besøger webstedet, behøver ikke at søge efter produkter, da siden vil guide dem gennem hele processen.