Penge

Bedste lydbøger nogensinde (bedømt og gennemgået) – Brug lydbøger

Men indtil videre i et land, der propounds sin “kulturelle undtagelse” og litterære tradition, det samlede antal lydbøger næppe svarer til en tiendedel af det samlede antal i USA. Langt fra at være offer for digitalt rod, betragter jeg mig selv som en digital kurator. Hvis du med succes har overvundet og kontrolleret dit digitale rod, vil vi meget gerne høre om det! Hvis du leder efter noget helt nyt, er Digitalbook designet til at hjælpe dig med at finde en gratis lydbog, du vil elske. Du kan læse e-bøger og lytte til lydbøger offline i enten Overdrive- eller Libby-appsene, og du kan fortsætte, hvor du slap, lydbøger gratis online (https://gratislydboeger.dk/) uanset hvordan du lytter til dit indhold.

Resultaterne stammer fra empirisk analyse viser, at ringere afslutning ydeevne, koncentreret læsning, og når som helst læsemønstre motivere hensigten om at vedtage lydbøger. Der er virkelig noget for alles læsning og lytte appetit! Vi er meget ivrige efter at undersøge den potentielle fordel ved opmærksom musik lytter i en større undersøgelse. Denne undersøgelse undersøgte den indflydelse, et hjem / skole lydbog program havde på hjemmet læseoplevelser og genfortælle evner tre ESL (engelsk som andetsprog) børnehaver. Som det er tilfældet med deres engelske kolleger, består lydbogsproduktionen i Frankrig af klassiske eller moderne tekster, der er indspillet af deres forfattere eller af skuespillere for at blive lyttet til derhjemme, i biler eller andre steder.

Forfatterne mener, at deres succes er et resultat af den skoledækkende tilgang til afbalanceret læsefærdighed. Succes er blevet afspejlet af fire års forbedret læsning score. Mens lydbøger har eksisteret siden opfindelsen af fonografen, har opfindelsen af streamingteknologier kombineret med vores stadig hurtigere multitaskingkultur forårsaget, at lydbøger er blevet det hurtigst voksende marked i forlagsbranchen i de senere år. Serien indeholder 14 bøger, alle spændende sci-fi eventyr om mennesker, der koloniserede plads to hundrede år før den første bog i serien, Leviathan Wakes. I 2013 læste jeg i alt 54 bøger, mere end noget år siden jeg har holdt styr på min læsning (helt tilbage til 1996). Langt de fleste af disse bøger var lydbøger.

Lydbøger betyder også, at eleverne ikke kan falske læsning. Mens lydbøger i Storbritannien og USA har været populære i lang tid, er de nyankomne i Frankrig, der har udviklet sig i det sidste årti af det tyvende århundrede. Et hurtigt overblik over målmarkedet viser, at lydbøger i Frankrig oprindeligt var beregnet til unge, derefter udviklet til sprogundervisning og synshandicappede. Vores prissammenligning af en håndfuld bestsellertitler viste, at Google Audiobooks konsekvent priser lydbøger svarende til eller billigere end et enkelt månedligt abonnement med Audible. Bibliotek Genesis stort set har hver eneste bog kendt for mennesket, og det giver det hele til dig lige ved hånden.