lån

Barnedåb – få gode råd her

Dagen, hvor dit barn skal døbes, er en meget specielt og betydningsfuld dag. Det er dagen, hvor i som forældre giver barnet sit navn, som det vil blive kaldt resten af sit liv. For at fejre dette, holder de fleste barnedåb, hvor man samles om mad og hygge for at fejre det lille barn. Da dette er en dag, som i som forældre altid vil huske, er det vigtigt, at det hele kører på skinner. Det er dejligt at kunne kigge tilbage på barnedåben i mange år, og huske hvor dejlig en dag, det var. Der er dog en masse forberedelser til dagen, som i nedenfor kan læse mere om.

Huskelisten til dagen

Det er en dag, som helst skal være perfekt for jer og jeres lille barn. Når det hele skal være perfekt, kan barnedåben hurtig blive en dyr affære, men her er det muligt at tage et online lån. Denne dag er ikke en dag, der skal spares på. Når i skal forberede dagen, er der nogle vigtige ting at huske:

  • Gæsteliste
  • Mad og drikke
  • Indbydelser
  • Musik

Udover disse er der mange andre småting, som der også skal være styr på. Det er derfor en god idé at begynde planlæggelsen i god tid, så i er sikre på at have alt på plads til dagen. Da i sikkert allerede har hænderne fulde med et lille barn, tager planlægningen som regel også længere tid, end i lige regner med.

Ønskelisten til barnet

Gæsterne, som kommer til barnedåben, vil gerne lykønske den lille, og det gør de som regel med gaver. Når i sender indbydelsen, kan i eventuelt sende en lille ønskeliste med, med de ting i stadig mangler til den lille. Nogle af de mest populære gaver at give til en barnedåb er blandt andet legetøj, tøj og børnebøger. Dette er også gaver, som ikke behøver koste en hel bondegård, og det er rart for jeres gæster. Alt i alt er dagen, hvor jeres barn bliver døbt en af de største dage i jeres liv, og det handler bare om at nyde det med jeres lille barn og gæster.